close menu

Автомобільний тур по ОдесіОдеса – місто з багатою історією, яке ніколи не стоїть на місці. Тут постійно щось відбувається, проводяться всілякі заходи, а місцеві пам’ятки приваблюють туристів з різних куточків країни.

Ідеальний формат оглядової екскурсії по місту – автомобільний тур. Таким чином можна швидко і без зайвих проблем об’їздити всі цікаві місця. Не доведеться штовхатися в громадському транспорті і розбиратися в його тонкощах, підлаштовуватися під графік маршруток, планувати програму з урахуванням руху автобусів.

Власний автомобіль – це повна свобода дій і переміщень, можливість змінювати плани прямо на ходу, комфорт та зручність під час поїздки, істотна економія часу та сил.

Але куди ж поїхати, щоб автомобільний тур по Одесі вийшов дійсно цікавим та насиченим?

Програма оглядового туру

Звичайно ж, в першу чергу не можна забувати про основні визначні пам’ятки, відомі далеко за межами міста.

  • Потьомкінські сходи (Приморський бульвар). Знамениті сходи на 192 сходинки та 10 маршів, створені в 1841-му році за проектом архітектора Боффо. Це своєрідний парадний вхід з порту в місто. Зверху вони впираються в пам’ятник Дюку. Особливу популярність та нинішню назву сходи здобули після фільму «Броненосець «Потьомкін»». Тут обов’язково варто прогулятися пішки по найближчих вулицях та пройтися до Оперного театру.
  • Привоз (вулиця Привозная 14). Один із символів Одеси, де, за чутками, можна купити все. Побудований на початку 19 століття, він використовувався для торгівлі з возів. Згодом з’явилися і капітальні будови, а ще пізніше – сучасний комплекс «Новий Привоз». Але минулі роки практично не позначилися на ринку. До сих пір це легенда та концентрація типового одеського колориту в одному місці.
  • Дельфінарій Немо (пляж Ланжерон 25). Один з найсучасніших українських дельфінаріїв та культурно-оздоровчих центрів. У комплекс входить сам дельфінарій, океанаріум та готель. Для гостей – купання з дельфінами та дельфінотерапія. В акваріумах – десятки і сотні видів риб та безхребетних, а в екзотаріумі – амфібії, рептилії та одна з кращих колекцій метеликів.
  • Аркадія сіті (Аркадійський алея 1). Унікальний торгово-розважальний комплекс на морському узбережжі. Крім магазинів, ресторанів і кафе, тут – парк водних атракціонів та кращі клуби під відкритим небом. Восени і взимку працює ковзанка.

Багата Одеса і на інші історичні та архітектурні пам’ятки. Обов’язково потрібно пройтися по Дерибасівській, заглянути в порт, пробігтися по трасі здоров’я. У місті – маса приємних, атмосферних та колоритних закладів. Це бари, ресторани і кафе на будь-який смак. Тут регулярно проводяться концерти, часто зустрічаються вуличні музиканти і художники, ставляться спектаклі і проводяться всілякі фестивалі та розваги для любителів активного відпочинку.

А для комфортного і приємного автомобільного туру по Одесі наша компанія «Укр-Прокат” пропонує орендувати автомобіль в Одесі за своїми уподобаннями та смаками. У нашому автопарку – Smart, Smart Fortwo cabrio і Smart New, Nissan Qashqai, Nissan Teana, Hyundai Sonata, Hyundai Accent, Chevrolet Malibu, Renault Fluence, Toyota Camry, Citroen c-elysee. Вартість залежить від терміну прокату. Всі автомобілі представлені у відмінному стані і проходять регулярний техогляд.






3 людей
переглядають цей автомобіль