close menu

Прокат автомобілів бізнес класуМашина бізнес класу Вам точно не підходить, якщо Ви мрієте заощадити. Автомобілі даного рівня коштують зазвичай дорожче інших, але при цьому вони є місткими, надійними і красивими. Назва категорії автомобіля говорить сама за себе – такі авто підходять для ділової людини.

Якщо Ви – власник дорогого автомобіля, який потребує невеликого ремонту, то оренда авто бізнес класу стане для Вас відмінним рішенням на ті кілька днів, поки Ви будете без машини.

Машини бізнес класу підходять і для відвідування урочистої події. Якщо Вас запросили на корпоратив, весілля або вечірку, орендувати авто бізнес класу стане гарною ідеєю – таким чином Ви легко виділитеся серед інших.

На машині бізнес-класу комфортно подорожувати і в інше місто, адже вона відрізняється не тільки зовнішнім виглядом, а й рівнем комфорту під час поїздки.

Які марки машин відносяться до бізнес-класу?

У даній категорії відмінно зарекомендували себе машини японського бренду Тойота. Розкішна Toyota Camry давно стала улюбленою маркою для багатьох чиновників і знаменитостей.

Ще однією машиною, ідеальною як для ділових поїздок в інше місто, так і для поїздок в межах міста, став Ford Mondeo. Розкішний зовні, комфортний всередині і оснащений різними технологіями, Ford Mondeo – це відмінний вибір для ділової людини.

Якщо ж Ви хочете підкреслити свій стиль і успішність, то ідеальним для цієї мети стане Honda CR-V. Вона не тільки представницька зовні, але й дуже працездатна на дорозі. З нею Вам не страшні негода і нерівні дороги.

Крім перерахованих вище марок авто бізнес-класу в оренду здаються також багато інших, наприклад Chevrolet Captiva, Nissan Qashqai. Вам залишилося тільки визначитися з вибором і пройти нескладну процедуру оренди – і машина Ваша, нехай навіть всього на кілька днів або тижнів.

Автомобілі бізнес класу доступні для прокату в Україні у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та інших містах.






4 людей
переглядають цей автомобіль