close menu

Водні розваги в ОдесіПриморська Одеса – місто безмежних можливостей по численності водних розваг. Тут можна отримати масу нових вражень та безцінний досвід, спробувати різні види водного спорту, вийти під вітрилом, пірнути з аквалангом або повеселитися в аквапарку. Ось лише деякі варіанти:

 – Водні лижі. Одна з найвідоміших водних розваг, популярність якої не зникає з роками. Спортсмена буксує моторний човен, а основне завдання – утримати рівновагу під час ковзання. Водні лижі – цікавий досвід, який необхідно спробувати принаймні одного разу.

 – Вихід в море на яхті. Популярна, романтична, азартна та стильна розвага, яка, всупереч поширеним стереотипам, цілком доступна на практиці. Орендувати яхту не так складно чи дорого, як може здатися. До того ж, вони відрізняються розмірами, оснащенням і масою інших особливостей. Яхтинг – знахідка для любителів пригод.

 – Аквапарки. В Одесі та поблизу – кілька аквапарків, оснащених різноманітними гірками та атракціонами. Тут можна розважитися з компанією, весело провести час з друзями або навіть захоплююче відпочити на самоті.

 – Скутери та катамарани. Вічна класика будь-якого приморського курорту. Для освоєння катамаранів і скутерів не потрібні особливі навички, підготовка або спорядження, так що можна сміливо випробувати свої сили вперше.

 – Банан. Ще одне загальновідоме розвага, особливо улюблене дітьми і підлітками. Інструктаж займає лічені хвилини. Завдяки рятувальним жилетам, банани – безпечне захоплення. До того ж, це один з найдоступніших видів екстремального дозвілля.

 – Віндсерфінг. Від звичайного серфінгу віндсерфінг відрізняється типом дошки: за рахунок вітрила практично не потрібні сильні хвилі чи вітер. Деякий час віндсерфінг навіть вважався олімпійським видом спорту. Станції починають роботу з початком купального сезону. Вони ж надають необхідне обладнання з урахуванням погодних умов, а також – навчання і послуги тренера.

Крім того, в Одесі можна потренуватися плавати на каяках, зайнятися дайвінгом в одній з місцевих шкіл, відправитися на морську екскурсію або в круїз, і знайти безліч інших цікавих варіантів.

Як розважитися з усіма зручностями?

Веселитися без турбот набагато зручніше, коли не потрібно постійно турбуватися через побутові дрібниці. Наприклад, через пересування містом.

Звісно, завжди є громадський транспорт. Але разом з ним доведеться підлаштовуватися під графік і маршрути, витрачати час на планування і на затори та натовп в годину пік. А хіба це те, чого хочеться під час довгоочікуваної відпустки?

Рішення є: оренда автомобіля в Одесі. Це може бути просто машина або навіть машина з особистим водієм, який досконало знає місто та всі маршрути, і вже точно зможе доставити в пункт призначення максимально швидко, комфортно та безпечно.

Наша компанія «Укр-Прокат” пропонує великий автопарк транспортних засобів на будь-який смак. Серед них – Smart, Smart Fortwo cabrio і Smart New, Nissan Qashqai, Nissan Teana, Hyundai Sonata, Hyundai Accent, Chevrolet Malibu, Renault Fluence, Toyota Camry, Citroen c-elysee. Машини регулярно проходять технічний огляд і укомплектовані всім необхідним. Вигідні ціни поступово стають ще доступнішими, по мірі збільшення терміну оренди.






4 людей
переглядають цей автомобіль