close menu

Прокат авто Skoda. Чому саме цей автомобіль?Вам потрібен автомобіль в оренду? Можливо, Ви хочете покататися з комфортом в чужому місті, або ж плануєте покупку авто марки Шкода і хочете для початку гарненько об’їздити «коня» цієї компанії. Пропонуємо спробувати Skoda Fabia і Skoda Fabia Combi, а також інші моделі фірми.

Чому багато хто обирає саме Skoda?

Звичайно, орендувати можна автомобілі різних марок. Але чомусь багато автолюбителів, не роздумуючи, обирають малюка від Шкода. Пояснити це явище просто –  авто даного бренду це ідеальне співвідношення ціни та якості. Так, Skoda Fabia – хетчбек з 5-ма дверима – пропонується за ціною 30€ на один-два дні. Шкода коштуватиме набагато менше, якщо авто орендується на більш тривалий термін. При цьому їздити на такій машині містом – це справжнє задоволення.  Шкода Фабія є досить компактною, щоб легко поміщатись на вузьких вуличках мегаполісу, але при цьому досить маневреною, щоб обігнати повільного водія сусіднього авто.

Звичайно, стиль і загальний вигляд орендованого автомобіля часто ненайважливіше. Але в будь-якому випадку, в цьому питанні у Шкода теж все в порядку. Зазвичай найрізноманітніші моделі даної марки є елегантними зовні і красиво оформленими всередині. Інтер’єр автомобіля зазвичай оформлений в нейтральному кольорі і з якісних матеріалів, що тішить око і створює комфортні відчуття під час їзди.

Тим, хто вибрав один з автомобілів Шкода, варто звернути увагу, що в деяких з них механічна коробка передач, що є незвичним для тих, хто зазвичай їздить на автоматичній. Але при цьому автомобілі Skoda споживають невелику кількість бензину, так що повного бака (орендоване авто видається з повним баком бензину) Вам точно вистачить надовго.

А гроші коли?

Тим, хто вже вирішив, що обирає саме Шкоду для короткострокової або довгострокової оренди, варто визначитися з ціновою політикою обраної ними компанії і способом оплати. Звичайно, фірми, що піклуються про своїх клієнтів, пропонують досить гнучку систему оплати своїх послуг і помірні ціни на різні марки авто. У випадку з автомобілями Skoda, які випускаються авторитетним концерном Volkswagen, але при цьому ціну мають дуже демократичну, вартість оренди за добу-дві буде в районі 30€. Автомобілі багатьох інших марок обійдуться Вам дорожче, так що для тих, хто бажає заощадити, кращого варіанту годі й шукати.

Гроші за орендоване авто зазвичай виплачуються після підписання договору. Перш, ніж ставити свій підпис, обов’язково огляньте автомобіль, перевірте, чи немає на ньому пошкоджень, не зазначених у договорі.

Зовсім інша справа, якщо Ви бронюєте авто через Інтернет. Тут Вам доведеться зробити повну або часткову передоплату, інакше машину для Вас не залишать. Але в будь-якому випадку, коли Ви побачите орендоване Вами авто вживу, все ж уважно огляньте його.

Якщо Ви вже оплатили оренду на кілька днів, а потім поїздки з вітерцем на автомобілі бренду Шкода Вам настільки сподобалися, що Ви вирішили подовжити термін оренди, це зробити легко як в офісі фірми, так і онлайн.

Автомобілі Skoda доступні для прокату у Львові, Києві, Дніпрі та інших містах України.






6 людей
переглядають цей автомобіль