close menu

Аеропорт «Київ», також відомий як Жуляни – один з головних міських аеропортів. Він не такий масштабний, як Бориспіль, але це анітрохи не применшує його значимість.

Знаходиться він на Медовій вулиці, 2. Відстань до центру – близько 10 км. Адміністративна будівля розташовується на Повітрофлотському проспекті. Неподалік від терміналів – зупинка громадського транспорту. Через аеропорт курсує близько десятка автобусів, тролейбусів та маршруток.

Власний автомобіль можна залишити на парковці. Тариф не залежить від розміру транспортного засобу. Він однаковий і для легкових авто, і для мікроавтобусів, і для повноцінних автобусів.

Ресторани і кафе

На першому поверсі розташований стильний і світлий ресторан Портобелло з незвичайним дизайнерським інтер’єром і панорамними вікнами. Його фішка – відкрита кухня, завдяки чому можна спостерігати за всіма діями кухарів. У меню зібрано все найкраще: популярні страви з усього світу, дитяче та вегетаріанське меню, різноманітні напої. Але на чолі столу все ж стоїть італійська кухня.

Для цінителів крафтового пива – бельгійський ресторан Du Park. У ньому можна приємно розслабитися перед вильотом, насолодитися музикою, оцінити оригінальні закуски і страви. А любителів польотів порадує вид на злітну смугу.

Вишуканий ресторан Molto Bene також орієнтований на італійську кухню, але в її новому і оригінальному прочитанні. У цілодобовому закладі є навіть моцарела-бар. Можна просто випити кави з смачним десертом. Творці Molto Bene – власники таких закладів, як Vino e Cucina, Piccolino, Vero Vero, Bigoli. Всі страви можна взяти з собою в дорогу.

Зберігання та упаковка багажу

За окрему плату можна упакувати сумки і валізи в плівку. Це захистить їх від пошкодження в дорозі, а також від навмисного або випадкового розкриття.

Всі пасажири можуть скористатися камерою зберігання. Вона знаходиться в зоні прибуття на першому поверсі терміналу А. Працює вона цілодобово. Вартість залежить від терміну зберігання. Також можна здати верхній одяг чи залишити дрібні речі в невеликих секціях.

У разі втрати багажу чи частини речей, потрібно відразу ж звернутися в офіс Lost&Found, на залишаючи залу. Там можна скласти заяву, і речі будуть доставлені пізніше за вказаною адресою. Або ж компанія виплатить передбачену компенсацію.

З приводу забутих або залишених в терміналі речей потрібно звертатися на інформаційну стійку на першому поверсі. Там же співробітники проконсультують і з будь-яких інших питань.

VIP-обслуговування

У розпорядженні пасажирів цілий набір VIP-послуг. Простора та приваблива будівля бізнес-терміналу – це повноцінна багатофункціональна інфраструктура.

В наявності – окремий закритий паркінг, комфортабельні та добре обладнані кімнати відпочинку, затишні ресторани та бари, міні-готель, індивідуальна реєстрація, зустріч пасажирів, повний супровід та інші корисні послуги.

А щоб легко і швидко орендувати машину в аеропорту Київ і не витрачати час ще й на це, звертайтеся до нас. Компанія «Укр-Прокат» пропонує великий і різноманітний автопарк з машинами на будь-який смак.






3 людей
переглядають цей автомобіль