close menu

Відтепер і Ви зможете взяти автомобіль на прокат в місті здоров’я Трускавець.  Для зручності наших клієнтів, які надають перевагу  українській компанії по прокату авто з європейським сервісом, було відкрито офіс в діагностично- лікувально-реабілітаційному курортному комплексі «Ріксос-Прикарпаття».

З нагоди відкриття офісу всім проживаючим в готелі «Rixos» надається знижка в розмірі 10% на оренду автомобіля будь-якого класу протягом всього терміну проживання. Окрім автомобіля на прокат Ви отримаєте екскурсійні маршрути Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей з GPS кординатами та описом цікавих місць таких, як скелі Тустань, водоспад Кам’янка, Олеський, Підгорецький, Золочівський та Мукачівський замки,  Львів та його старовинна площа Ринок, термальні води Закарпаття та ще дуже багато цікавих місць.

Додатково можна замовити персонального екскурсовода (англійською, польською, німецькою, російською та звичайно українською мовою). Трускавець – один із унікальних курортів України, розташований у мальовничій долині річки Воротище, 350-400 м. над рівнем моря у передгір’ї Східних Карпат. Трускавець – це ліс та гори, річка та озера, квіти і чисте повітря, теплий клімат, чудові краєвиди і насамперед чудодійні джерела мінеральних вод.

Новий офіс «Укр Прокату» знаходиться за адресою м. Трускавець, вул. Городище 8 (готель «RIXOS»).

Дата публікації





6 людей
переглядають цей автомобіль