close menu

День Всіх Закоханих – відмінний привід відпочити від повсякденної метушні та провести час разом. Жага романтики і нових вражень, приємний привід та атмосфера кохання навколо створюють всі умови для великих звершень. І зовсім не обов’язково далеко їхати чи витрачати величезні кошти. Можна, наприклад, нарешті вибратися туди, куди давно планували, але вічно не вистачало часу та сил.

Сніданок з шампанським в «Корки та крихти»

Почати день можна з сніданку в закладі «Корки та крихти» на вулиці Лесі Українки 27. Це не просто ресторан, а справжня винотека з пекарнею і магазином продуктів власного виробництва. Приємний бонус для закоханих – безлімітні сніданки з шампанським або вином.

Заклад позиціонує себе як винний бар з великим кулінарним меню, і сповна відповідає цьому статусу. Тут можна спробувати класичні та оригінальні екстравагантні страви за доступними цінами, підібрати під них ідеальне вино, сповна насолодитися букетом смаків.

Приємний бонус – стильний дизайн і власний оригінальний посуд, в якому подають каву, інші напої та страви. Відмінний вибір для тих, хто хоче спробувати щось принципово нове, насолодитися сміливими поєднаннями і все це – під келих ароматного вина.

Незабутня романтична вечеря в ресторані «Terrazza»

Ресторан «Terrazza» відомий своєю розкішною оглядовою терасою, завдяки якій і отримав свою назву. Знаходиться він неподалік від Площі Ринок та Оперного театру. З сьомого поверху відкривається приголомшливий вид на історичну забудову, архітектурні пам’ятки і панораму старовинного міста, яке нагадує скоріше великий історичний музей під відкритим небом.

В меню – вишукані страви української та середземноморської кухні. Шеф-кухар креативно удосконалив класичні європейські рецепти, домагаючись ідеального, оригінального і цікавого смаку. Сам заклад максимально затишний та комфортний. Складно знайти більш вдале місце для романтичної вечері.

Заміський релакс в «Бухті Вікінгів»

«Бухта Вікінгів» – затишна база відпочинку, яка розташувалася всього в 12 км від Львова, в мальовничому і екологічно чистому районі. Весь комплекс займає 12 гектарів, на яких розміщені численні котеджі, три озера, спортивні майданчики та інші приємні дрібниці.

«Бухта Вікінгів» відома своїм кінним клубом. Тут проводиться навчання верхової їзди, разові аматорські заняття, є спеціальні манежі і дитяча спортивна секція. Можна відправитися на кінну прогулянку, провести час з кіньми на природі і отримати масу нових вражень.

Також на базі доступний СПА-центр, тенісні корти, пейнтбол, більярд, велосипеди, тир, стендова стрільба, зимова ковзанка, прокат снігоходів і лиж, мангали, «російська парна» на березі озера та маса інших розваг на будь-який смак.

А щоб в святковий день не витрачати час на дорогу, не турбуватися про підвищений попит на таксі і не псувати романтику громадським транспортом в годину пік, зверніть увагу на прокат автомобілів у Львові. Компанія «Укр-Прокат» пропонує великий автопарк з різними моделями. Представницькі або просто привабливі, місткі або компактні, для міста або заміських поїздок – у нас можна знайти авто на всі випадки життя.






4 людей
переглядають цей автомобіль