close menu

Щорічно дебютують кілька десятків нових автомобілів. Це і дітища відомих брендів, і незвичайні новинки, поки маловідомі на ринку. Цей рік не став винятком.

Ми вибрали кілька цікавих авто 2018 року та хочемо познайомити вас з ними дещо ближче.

SEAT Arona

Просторий молодіжний кросовер навіть виглядає надійним та переконливим. Завдяки особливій формі розробникам вдалося максимально збільшити обсяг салону. Простий інтер’єр поєднується з функціональність. Наприклад, управляти інноваційної підвіскою можна прямо з авто.

Передбачені і всі додаткові опції: адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, попередження про зіткнення, контролер втоми водія, тощо.

Citroen C3 Aircross

Компактна і економічна модель відмінно вписується в мінімалістичні сучасні тренди. Високий капот та яскраві кольорові акценти виглядають свіжо і оригінально. З додаткових опцій – паркувальник, контроль тягового зусилля на спусках і підйомах, оповіщення про перешкоди та інші автомобілі в мертвій зоні, витончений прозорий дисплей. Тримісне заднє сидіння – роздільний трансформер.

Hyundai Veloster

Цікава модель виділяється, в першу чергу, своїм дизайном. З боку водія – всього одні двері, а ось з пасажирського – дві. Відрізняється форма кузова та задніх ліхтарів. Похилий дах надає ергономічності та компактності. Навіть дверна ручка захована так, щоб не порушувати цілісність корпусу. При цьому авто зручне та економічне, з усіма необхідними системами безпеки і підтримки.

Peugeot 5008

Місткий і просторий кросовер підійде для сім’ї та компанії. У ньому легко можуть розміститися до семи чоловік. При цьому він не виглядає занадто громіздким завдяки стриманому дизайну.

Всі моделі оснащені переднім приводом. Ще одна особливість – нова конфігурація рульового колеса з перемикачами. Задні сидіння роздільні. А мультимедійна система радує запатентованою системою Peugeot i-Cockpit. Всі додаткові функції обладнані гнучкими налаштуваннями, включаючи масажні крісла чи ароматичний дифузор.

Hyundai Kona

П’ятидверний позашляховик випущений спеціально для активної молоді. Його відмінна риса – стильний обтічний дизайн та модні завужені фари. У різних варіантах комплектації – три бензинових і один дизельний двигуни від 120 до 177 к.с. Ще одна фішка корейців – швидкий розгін. Авто з турбобензиновим двигуном набирає 100 км/год за 7,7 секунд.

А за безпеку відповідає система DAW. Це сучасний контролер, який відстежує фізичні показники водія. Дальнє світло включається автоматично. Також присутні систем стеження за розміткою, утримання смуги і запобігання зіткненню.

Mitsubishi Eclipse Cross

Стильний модний і динамічний автомобіль поєднує переваги спортивного стилю і повсякденної практичності. Потужність двигуна – 163 к.с. Особливо зручна електронна система управління повного приводу в поєднанні з системою розподілу крутного моменту і гальмівних зусиль. У базову комплектацію входить сім подушок безпеки. А для зручності – двозонний клімат-контроль, система контролю рядності, камера кругового огляду, запуск без ключа.

А якщо вам потрібно орендувати автомобіль, звертайтеся до нас! Компанія «Укр-Прокат» пропонує великий автопарк різних моделей і брендів на будь-який смак і для будь-яких завдань: від сімейної відпустки до ділової зустрічі. Бронюйте авто в Києві.






7 людей
переглядають цей автомобіль