close menu

Old Car Land – унікальний фестиваль ретро-техніки, який двічі на рік проводиться в Києві. Щорічно в його рамках представлено близько 900 експонатів, помилуватися якими можуть всі бажаючі. Це найбільший та найвідоміший захід такого формату в Україні.

У 2019 Old Car Land пройде з 9 по 12 травня на території Державного музею авіації імені О.К. Антонова. Це буде десятий ювілейний захід. Офіційна сторінка заходу у фейсбуці: https://www.facebook.com/Oldcarland.

На столичну виставку знову з’їдуться сотні ретро-автомобілів різних років випуску: від старих пошарпаних Москвичів до блискучих і начищених Ролс-Ройсів. Організатори обіцяють, що фестиваль буде ще більш видовищним, ніж зазвичай.

Та не машинами єдиними. Крім легкових автомобілів буде представлено все розмаїття старовинної техніки: від рідкісних патифонів та радіол до велосипедів. В якості декорацій споруджують масштабні історичні реконструкції.

Окрема увага приділяється мотоциклам, мопедам, вантажівкам та навіть військовій техніці. Головна мета організаторів – популяризація автомобільної історії та залучення в рух все нових і нових шанувальників техніки.

Організація Old Car Land

Організатори фестивалю Old Car Land – OldCarServiсe і Кофейбус. Вхід – за квитками. Поки очікується близько 50 тисяч гостей. Кількість одних лише учасників вже перевалила за 2 тисячі.

Перший фестиваль Old Car Land відбувся в серпні 2014 на стадіоні Київського національного університету будівництва і архітектури. Тоді він називався Old Car Fest, і на нього з’їхалося близько 200 машин з усієї країни. Це і спадщина радянських часів, і цікаві німецькі, англійські, французькі, італійські, чеські та американські моделі.

Тоді ж до Києва вперше привезли один з найдорожчих експонатів – єдиний на всю країну Rolls-Royce Phantom 1929 року. А разом з ним BMW-2000 1967 року і потужний кабріолет Cadillac Eldorado 1972 роки з двигуном на 400 к.с.

У 2015 році організатори перейменували фестиваль та вибрали інший майданчик – 14 га Музею авіації. Подія розтягнулася на кілька днів, і щорічно обороти тільки ростуть. Наприклад, в 2016 році на Old Car Land привезли вже близько 700 машин, а в 2017 – понад 900. З’явилися додаткові розваги і потужна музична сцена. У 2018 році цей захід відвідало понад 40 тисяч гостей і близько 60 представників ЗМІ.

Чим зайнятися на фестивалі?

Під час фестивалю автомобілісти зможуть продемонструвати свою водійську майстерність під час показових заїздів. На території працюватиме великий фудкорт, барбершоп, магазинчики сувенірів. Для дітей проводяться змагання на педальних машинках, а для найменших організована дитяча зона.

Також можна зіграти в ретро-автомати, взяти участь в конкурсах та інших тематичних заходах. Фестиваль Old Car Land знайде чим порадувати і галасливі дружні компанії, і родини з малюками.

У зоні АвтоМотоПродажу всі бажаючі зможуть придбати автомобілі і старовинну техніку.

А щоб орендувати машину в Києві для своїх потреб, звертайтеся до нас! Компанія «Укр-Прокат» пропонує не ексклюзивні ретро-автомобілі, але різноманітний сучасний автопарк з моделями різного рівня і місткості на будь-який смак!






6 людей
переглядають цей автомобіль