close menu

Зазвичай в Одесу їдуть влітку. Сонце, море, пляж – що ще потрібно? Але якщо ви хочете подивитися на місто без натовпів туристів, насолодитися вечірньою прохолодою і побачити зовсім іншу Одесу, приїжджайте восени. Саме в цей час зручніше за все оглядати численні пам’ятки, фотографуватися на тлі моря, відвідати всі цікаві і автентичні ресторани і кафе.

  • Восени немає спеки. Це головний аргумент для тих, хто її не переносить. Можна довго гуляти, не турбуватися про своє самопочуття, не думати, як би не згоріти, і де перечекати спеку.
  • Напівпорожні осінні пляжі мало придатні для засмаги та купання. Але зате нарешті можна насолодитися видами, вибратися на пікнік на тлі моря, влаштувати романтичне побачення або зустрітися з друзями на березі. І в цей час не буде натовпів народу, сотень підстилок і дрібного сміття.
  • В кінці сезону Аркадія перестає бути суцільною дискотекою. І нарешті можна прогулятися і поглянути на неї з іншого боку. Восени тут приємно пройтися з дітьми або родичами. Тут стає набагато затишніше, тихіше і спокійніше.
  • Обов’язково погуляйте ще і по Французькому бульвару. Це справжнє джерело архітектурних пам’яток, які губляться влітку на тлі сотень туристів. Тут маса затишних дворів і скверів, Ботанічний сад, Одеська кіностудія. Всюди зустрічаються старовинні особняки меценатів, купців і відомих міських діячів.
  • Хоча літній сезон позаду, Одеса все ще радує достатком продуктів. В першу чергу, це риба і фрукти. Це стосується не тільки покупок в магазинах і на Привозі, а й ресторанного меню з сезонними салатами, смузі, коктейлями та іншими цікавими стравами.
  • Крім того, восени різко і помітно знижуються ціни. Це вартість житла, розваг, продуктів та інших цікавих місць і опцій.
  • Відмінний час і привід відвідати Одеський художній музей. Більше не потрібно вибирати між культурною програмою і приємним пляжним релаксом. Обов’язково своїми очима оціните роботи Айвазовського і Врубеля. Музей знаходиться в палаці Потоцьких-Наришкіних. Експозиція робіт відомих художників зібрана більш ніж за 100 років. Тут зібрані полотна українських та російських майстрів 16-19 століття. Ще один цікавий секрет музею – підземний грот, який імітує печеру з водоспадом.
  • Туристичне місто в розпал сезону і в своєму звичайному повсякденному ритмі – це дві величезні різниці. Восени ви можете побачити справжню Одесу, яка живе своїм простим і повсякденним життям.
  • Восени починається новий театральний і концертний сезон. Одеса багата на заходи, тому можна знайти, чим зайняти себе, буквально кожен день.
  • Задумлива осінь – відмінна пора, щоб дізнаватися щось нове. Наприклад, познайомтеся з незвичайними експозиціями в ще одному цікавому одеському музеї – Музеї сучасного мистецтва. Тут проводяться яскраві і колоритні виставки як відомих художників, так і зірок місцевого андерграунду. Наприклад, виставки нонконформістів 70-х або пост-андеграунд 90-х.

А щоб гуляти собі на втіху і насолоджуватися відпочинком без проблем, орендуйте автомобіль в Одессі. Компанія «Укр-Прокат» пропонує великий автопарк з машинами різних марок і місткості!






4 людей
переглядають цей автомобіль