close menu

В останні роки послуга, яка передбачає оренду автомобіля разом з водієм, стала дуже популярною. Чому так сталося? Насправді, відповідь проста – жителі великих міст не бажають регулярно користуватися таксі, тому що це втомлює, а їзда на громадському транспорті так і зовсім некомфортна і дуже повільна.

Люди, які можуть дозволити собі таксі в підсумку (рано чи пізно) приходять до того, що більш вигідним капіталовкладення стане оренда персонального автомобіля з водієм. Таким чином клієнт отримує автомобіль в своє розпорядження на 24 години на добу, навіть якщо він не має прав на водіння.

Оренда з водієм вигідніше, ніж регулярні поїздки на таксі. Своя машина з водієм дозволить вам максимально раціонально розпоряджатися своїм часом і в будь-яке місце приїжджати вчасно і без запізнень. Якщо ваша робота насичена, часом в день ви відвідуєте кілька зустрічей в різних куточках міста, то без авто з водієм не обійтися.

Як ви знаєте, оренда автомобіля без водія вже давно увійшла в наше життя і стала не просто доступною, а фактично екстреної послугою. Тобто, машину до вашого будинку привезуть практично так само швидко, як і їжу з ресторану. Існує чимало компаній, що займаються орендою авто, але не всі з них надають послуги на замовлення і водія. Адже для початку потрібно набрати професійний штат.

Важливо, щоб людина добре знав місто, володів ПДР, мав досвід водіння. Не останню роль відіграють і такі якості як уміння підтримати розмову або розвеселити клієнта вчасно сказаної жартом. Можливо, ви здивувалися, але більшість наших водіїв стають друзями клієнтів, з якими працювали досить довгий час.

Хто вибирає оренду автомобіля з водієм?

Оренду віддають перевагу люди практичні, які хочуть жити і пересуватися з комфортом вже сьогодні. Припустимо, ви ще не накопичили суму на покупку автомобіля, але це ж не привід відмовляти собі в благах цивілізації? Тим більше, що оренда авто вам обійдеться значно дешевше. Якщо ви хочете взяти в оренду машину з водієм, то точно також, як і всі інші клієнти маєте право вибрати будь-яку марку і модель. Кожна компанія піклуватися про те, щоб в її парку були найрізноманітніші машини, як представницького класу, так і економ.

Ще одна перевага оренди автомобіля – це справність всіх систем. Ви отримуєте машину не просто на ходу, а, якщо не нову, то в отличном состоянии. Відповідно, ви не витрачаєтеся на придбання запчастин, що не відвозять її в ремонт, а просто говорите водієві, куди вас потрібно доставити і насолоджуєтеся поїздкою. До слова, якщо автомобіль зламається, що трапляється вкрай рідко, компанія запропонує вам іншу машину або виплатить компенсацію за невикористані дні оренди. Одним словом – ви взагалі нічим не ризикуєте.

Оренда автомобіля з водієм також знімає з клієнта будь-яку відповідальність за стан машини. Якщо за кермом ви, то і винуватцем ДТП (в більшій чи меншій мірі) є ви. А так ви просто пасажир і, якщо навіть трапитися така неприємність, ви, а точніше ваш гаманець, від цього не постраждаєте.

І останнє – точно не обійтися без оренди з водієм в тому випадку, якщо ви хочете використовувати транспортний засіб на весіллі або будь-якому іншому торжестві. Самі розумієте, що на таких святах веселощі не обходиться без алкогольних напоїв – в такому стані сідати за кермо не можна. У такій ситуації виходом з положення стане замовлення водія і автомобіля. Він швидко і безпечно доставить вас додому.

Сподіваємося, ми переконали вас, що оренда автомобіля з водієм не просто так увійшла в моду. Це послуга, яка дійсно вирішує величезний комплекс проблем і є вигідною.






5 людей
переглядають цей автомобіль