close menu

У великому місті неможливо обійтися без транспорту. Навіть якщо ви давній фанат піших прогулянок, на них просто не вистачить часу. Проте ж потрібно вирішувати побутові і робочі справи. А в новому місці ще й оглянути всі цікаві пам’ятки.

Але що ж вибрати: маршрутку, такс або орендовану машину?

Маршрутки – дешево і сердито

Громадський транспорт – найдешевший спосіб пересування. У сучасних містах мережа досить розвинена, щоб зручно дістатися з однієї частини міста в іншу. Але не все так гладко, адже до економії додаються і численні недоліки наших маршруток:

  • З великою ймовірністю вам доведеться пересідати або поєднувати кілька видів транспорту;
  • Якщо ви їдете не з кінцевої, маршрутки часто бувають переповнені навіть не в годину пік;
  • Розклад міського транспорту часто не відповідає дійсності, а інтервал очікування може доходити до півгодини;
  • Набагато складніше точно розраховувати і планувати свій час, особливо якщо у вас зустрічі або заходи з фіксованим початком;
  • Влітку в маршрутках буває жарко, а взимку холодно;
  • Нарешті, наші маршрутки – це дуже сумнівний комфорт.

Таксі – швидко, але дорого

Перший час таксі здається безпрограшним варіантом. Тим більше, зараз є багато сервісів, можна вибрати клас машини, замовити її на певний час або відзначити додаткові зручності. Якщо своє авто несподівано зламалося, ви плануєте пропустити ввечері келих-другий або просто немає часу розбиратися – таксі завжди допоможе.

Але і тут не все гладко:

  • Система з вибором класу або оснащення машини далеко не завжди працює, якщо у вас якісь специфічні вимоги;
  • У віддалених районах або в пізній час машину швидше за все доведеться чекати;
  • У перспективі постійне використання таксі дорого обходиться;
  • Таксист навряд чи буде чекати вас, якщо вам потрібно буквально півгодини на свої справи – так що доведеться викликати нову машину, а це витрата часу.

Оренда авто – несподіване рішення

Багато хто вважає, що оренда машини – це примха чи розкіш. Але ми в «Укр-Прокат» готові посперечатися з такою необачною думкою. У віддаленій перспективі і при постійному використанні оренда куди дешевша за таксі. Тим більше, на довгий термін зазвичай діють спеціальні умови.

У нашому автопарку багато машин різного класу, розміру і місткості. Є моделі для сімейної відпустки, ділового відрядження або презентабельної зустрічі бізнес-партнерів. Так що оренда – дуже універсальний варіант на всі випадки життя.

Виручить орендоване авто й тоді, коли ваше власне не підходить з тих чи інших причин. Наприклад, у вас компактний міський смарт, а ви хочете виїхати компанією далеко в гори. Наші машини укомплектовані всім необхідним, щоб ваші плани стали реальністю!

У орендованого автомобіля немає жорсткої прив’язки до місця. Якщо в новому місті немає вашої улюбленої служби таксі, ми готові допомогти! «Укр-Прокат» працює в Києві, Одесі, Львові, Харкові, Луцьку, Івано-Франківську, Полтаві, Тернополі, Трускавці, Ужгороді, Дніпрі, Хмельницькому та навіть в Буковелі!






4 людей
переглядають цей автомобіль