close menu

Skoda Fabia Combi впевнено займає нішу простих, практичних і безпрограшних сімейних автомобілів. З одного боку може здатися, що моделі не вистачає якогось вогника, родзинки, властивої останнім трендам. З іншого ж – тут вже точно все знаходиться на своєму місці: лаконічний дизайн, ергономічний салон, інтуїтивне управління, продумане оснащення.

Дизайнери оновили передню частину сімейного універсала. Особливо стильно виглядають головні світлодіодні фари. Разом з решіткою радіатора вони створюють цілісну конструкцію. Чітко окреслені межі створюють цікавий візуальний контраст і надають автомобілю впізнавані обриси.

Фактично, чеські машини вже давно стали німецькими, з усією добротністю, педантичністю і увагою до деталей. Skoda Fabia Combi – це автомобіль, який не створює проблем. А це саме те, що потрібно для комфортного сімейного дозвілля.

А що ж всередині?

Головна перевага Skoda Fabia Combi як сімейного автомобіля – поєднання асистентів комфорту і безпеки.

  • Завдяки контролю сліпої зони водій може змінити смугу руху. Система сповістить його при появі інших машин. На задньому бампері розташовані два радарних датчика, які контролюють простір в радіусі до 20 метрів.
  • Система розпізнавання втоми аналізує стан водія по руху рульового колеса. При виявленні нетипової поведінки вона інформує про необхідність відпочити.
  • Гнучкий контроль головного освітлення дозволяє вчасно виявити всі перешкоди на дорозі. Система освітлення поворотів включається автоматично.
  • Адаптивний круїз-контроль контролює дистанцію між автомобілями на дорозі і автоматично регулює швидкість. При необхідності різкого гальмування система негайно сповіщає водія.
  • Автоматичне гальмування при аварії, яке входить в усі комплектації, скидає швидкість до мінімальних 10 км/год. Це попереджає наступні зіткнення та інші важкі наслідки.
  • Асистент паркування дозволяє маневрувати у вузьких нішах і дотримуватися дистанції. Сенсори сповіщають водія звуковим сигналом і проекцією на дисплей.

А як щодо інтер’єру?

При місткому салоні і просторому багажнику, автомобіль Skoda Fabia Combi залишається досить компактним і маневреним. Він підійде і для міста, і для заміських поїздок.

По всьому салону досить USB-портів. Один розташований спереду, а два – у пасажирів на задніх сидіннях. Спеціальне забезпечення допомагає керувати деякими функціями автомобіля дистанційно, через віддалений доступ зі смартфона. Також воно забезпечує постійний зв’язок з сервісним центром і опцію екстреного виклику. Для тих же завдань в салоні передбачені гарячі клавіші.

Смартфон підключається безпосередньо до мультимедійної системи. Можна слухати музику, переглядати інформацію про автомобіль, приймати повідомлення або дзвінки. А за допомогою віддаленого доступу легко управляти маршрутами, звітами, стежити за витратою палива та іншими актуальними даними. Це дуже зручно, особливо під час сімейних поїздок, коли встежити за всім одночасно не так легко.

Звертайтеся до нас, щоб орендувати Skoda Fabia Combi або будь-який інший автомобіль в Україні! Компанія «Укр-Прокат» пропонує різні моделі, гнучкі умови і вигідні ціни на прокат авто у Харкові.






3 людей
переглядають цей автомобіль