close menu

Минулий рік відзначився відсутністю яскравих подій і презентацій. Але незважаючи на це довгоочікувані новинки успішно побачили світ, а великі автомобільні концерни анонсували, чого чекати від них далі. Отже, ділимося топ-10 найбільш очікуваних автомобілів 2021 року!

  1. Kia Sportage. Нове покоління бестселерів на українському ринку побачить світ вже навесні. Шлях цієї серії був непростим через конфлікти щодо дизайну і вмісту. У підсумку чекаємо на ефектний кросовер зі сміливим дизайном і виразною передньою частиною. У більшості країн Kia Sportage вийде з 1,6-літровими дизельними або бензиновими турбочетвірками.
  2. Nissan 370Z. Попередня версія чекала наступне покоління майже 20 років, і ось час настав. Новенький Nissan Z Proto готовий змінити класичний культовий спорткар. Імовірно, під капотом ховаються цілих 400 к.с.
  3. Skoda Fabia. Ще одна серія, яка успішно продається по всьому світу вже кілька десятиліть, вирішила оновитися. Виробник зберіг універсали, але на цей раз вони вийдуть на новому сучасному шасі MQB A0. За попередніми даними дизельної версії не буде взагалі, але зате з’являться м’які гібриди.
  4. Mitsubishi Outlander. Виробник заявляє, що це буде принципово новий Outlander, переосмислений у всіх можливих аспектах. Про цю новинку поки зовсім мало подробиць, так що доведеться почекати.
  5. Renault Megane. Ця новинка викликає особливий інтерес через радикальні змін зовні і всередині. Звичний хетчбек перетворився на потужний кросовер. Видно, що дизайнери від душі працювали над цією розробкою. Крім того, в 2021 році Renault Megane стане електрокаром!
  6. Mercedes-Benz C-Class. За цією новинкою пильно стежили фотографи, так що зовні сюрпризів не очікується. Як і радикальних змін, так що схоже Mercedes зберегли вірність традиціям. А ось начинка істотно модернізована.
  7. Nissan Qashqai. Це одна з новинок, презентацію якої довелося перенести через пандемію. Але все-таки черговий кросовер нарешті побачить світ. Зовсім скоро ми дізнаємося, чи збереже він почесне звання еталона в своєму класі. Тут теж не буде дизельної версії, але зате з’являться сучасні гібриди. Крім того, це буде перший Nissan в Європі з силовою установкою e-Power.
  8. Toyota Land Cruiser 300. А ось і наступний автомобіль, який повинен був вийти ще в 2020. Новий Land Cruiser 300 стане ще більшим, просторішим й потужніший. З’явиться трьох ядерна конфігурація і гібридний двигун.
  9. Peugeot 308. Дуже цікаві зміни цієї лінійки. З одного боку, здається, що їх замало для нового покоління. З іншого – вони занадто помітні для простого редизайну. Автомобіль стане на нову платформу EMP2 і буде більш просторим.
  10. Tesla хетчбек. Не можна однозначно стверджувати, що нам вдасться побачити хетчбек від Tesla в 2021 році, але Ілон Маск згадував, що планує показати нову модель. У контексті попередніх рішень виглядає досить логічно!





7 людей
переглядають цей автомобіль