close menu

Як і в будь-якій столиці світу, в Києві – найбільше розмаїття громадського транспорту, розв’язок і незвичайних рішень.

Метро

Найшвидший, практичний і зручний варіант. Ліній метро в Києві три, і всі вони сходяться в центрі. Особливість – недорогий проїзд, порівняно з іншими європейськими містами. Деякі станції входять в список найглибших у світі. Золоті ворота – в десятці найкрасивіших станцій.

Міська електричка

Зручний і практичний наземний транспорт. Закільцований маршрут проходить через Харківський масив, Дарницю, Троєщину, Святошинський район, Жуляни, Солом’янський район і Видубичі. Розклад електрички потрібно уточнювати. Оплата проїзду – в касі перед входом.

Трамвай

Найстаріший громадський транспорт в Києві. Трамваї почали курсувати ще в 1890-х роках. Сьогодні багато маршрутів скасовані, особливо – через центр. Це пов’язано із завантаженістю центральних вулиць. Хоча більшість вагонів все ще старі, вони мають свій історичний шарм. До того ж, трамваї – самий екологічний наземний громадський транспорт.

Окремий вид – швидкісний трамвай, представлений в Києві кількома гілками. Фактично він виконує функцію наземного метро в районах, в яких немає підземки.

Інший наземний транспорт

Крім автобусів і тролейбусів, особливим попитом користуються маршрутки. Розвинена мережа дозволяє дістатися до будь-якого кінця міста з мінімальними пересадками. Більшість маршрутів так чи інакше прив’язані до станцій метро або пам’яток. Тролейбусні маршрути популярні в спальних і центральних районах.

Фунікулер

Київська родзинка, познайомитися з якою прагнуть всі гості міста без винятку. Фунікулер об’єднує верхнє місто з Подолом, дозволяючи не підніматися в гору вздовж дороги. Разом з тим, це приємна розвага для туристів, хоча вся поїздка займає лічені хвилини. З вікна відкриваються мальовничі краєвиди. Між двома станціями курсують два склади.

Водний транспорт

Київ повністю розділений широким Дніпром, так що без водного транспорту тут не обійтися. Пороми і яхти частіше орендують для заходів, оглядових екскурсій і просто приємного дозвілля. А для любителів активних розваг – човни, катамарани, байдарки, катери та маса інших варіантів, включаючи спорядження для екстремального водного спорту.

Велосипед

Популяризація екологічних трендів, спорту та здорового способу життя привела до неминучого: поїздки на велосипеді тепер ще популярніші. Зараз не обов’язково обзаводитися власним залізним конем, адже взяти його можна в оренду і на свій розсуд.

Оренда автомобіля

Послуга оренди автомобілів в Києві за останні роки зробила крок на новий рівень. Постійно зростає різноманітність моделей і додаткових послуг, а ціни стають все доступнішими завдяки зростаючій конкуренції. Якщо громадський транспорт, включаючи маршрутки і метро – сумнівне задоволення в годину пік, то з машиною таких проблем немає. Зате є куди більша свобода дій, планування маршрутів та можливість їх зміни прямо на ходу.

А для комфортних і приємних поїздок, подорожей і екскурсій по Києву замість всіх принад громадського транспорту наша компанія «Укр-Прокат» пропонує машини в бездоганному технічному і зовнішньому стані. В автопарку такі моделі, як Smart, Smart Fortwo cabrio, Skoda Fabia, Skoda Fabia Combi, Citroen c-elysee, WV Polo, Hyundai Accent, Renault Fluence, Seat Toledo, Ford Focus, Ford Mondeo, Toyota Corolla, Renault Megan, Chevrolet Captiva , Nissan Qashqai, Honda CR-V і інші. Вартість оренди залежить від термінів.






5 людей
переглядають цей автомобіль